© pxDesign.se SiteLock
Styrelsen har beslutat att ställa in följande program:

Midsommarhelgens program | Kvällsutflykten till Lindbergs Nostalgimuseum 29/6 | Sommarresan i det blå 3/8

Medlemsträffarna under juli - augusti återkommer vi med besked om så snart vi vet mer om hur restriktionerna ser ut i sommar.

Styrelsen, Östra Vingåkers Hembygdsförening

Värmbols Bruk
Dalvägen 13 B
641 53 KATRINEHOLM

E-postadress
ostra.vingaker@telia.com

Medlemskap

Du som är intresserad av vårt kulturarv är välkommen att bli medlem. Vänd dig till Roger Lennartsson 0150-202 52 eller till någon av styrelsens medlemmar. Du kan också anmäla dig genom att fylla i nedanstående formulär och skicka det till oss. Ange ”Medlemskap” som ämne samt ange din adress i fältet nedan så att vi kan skicka material till dig.

Medlemsavgiften är 100:- för enskild och 175:- för par. Ett ex av årsskriften ”Vårt Östra Vingåker” distribueras till medlemmar gratis, ytterligare exemplar kostar 50:-

Ditt namn
Din e-postadress
Ditt meddelande